Salon Tenniskeskus

Tervetuloa pelaamaan!

Salon Tenniskeskus

Salon Tenniskeskus sijaitsee Salon urheilupuiston laidalla lähellä kaupungin keskustaa.

Viihtyisässä hallissa on kaksi Court Sol -pintaista tenniskenttää, joista toinen on käytettävissä myös sulkapallon pelaamiseen. Verkkotolpat ja verkot löytyvät kentän laidalta. Vuorot ovat varattavissa varausjärjestelmämme kautta netissä. Vuoro on maksettava varauksen yhteydessä. Vuoron varattuasi, saat spostilla varausvahvistuksen ja ovikoodin hallille. Hallilla on henkilökuntaa satunnaisesti paikalla.

Sekä naisten että miesten pukutiloissa on lukolliset säilytyskaapit, pesutilat ja saunat.

Hallilla myös tennisaiheisia tuotteita myynnissä hallimestarin läsnäollessa, mailoja, palloja, kasseja, kenkiä, grippejä yms.

Aukioloajat:

Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä. Vuoroja varattavissa joka päivä klo 7-23. Viikottain toistuvat vakio/osakevuorot pyörivät vuosittain 1.9.-31.5. välisen ajan. Kesän aukiolo 1.6.-31.8. halvemmilla hinnoilla.

Hallimestari Iina paikalla muutamana päivänä viikossa, yleensä päiväsaikaan ma, ke ja to, välillä myös iltaisin. Sovi tapaaminen erikseen soittamalla 0500 946736 (arkisin klo 9-14). Mikäli en pääse vastaamaan heti, pyrin soittamaan saman pv aikana takaisin.

Kenttävaraukset

Lisätiedot

Iina Haapaniemi
HALLIMESTARI

salontenniskeskus@gmail.com
puh. 050 094 6736

SALON TENNISKESKUS OY

Käyntiosoite:
Tallikuja 8, 24100 Salo

Ajankohtaista