Ilmoittaudu kesäkaudelle 2022

Kesäkauden ilmoittautuminen aukeaa 1.3.2022! Ilmoittaudu Salon Tennisseuran ulkokauden 2022 viikottaisiin tenniksen valmennusryhmiin Tennisclubin kautta. Luethan alla olevat ohjeet ensin. Tennisclubiin pääset täältä.

Aiemmin viikottaisessa valmennuksessa mukana ollut pelaaja, kirjaudu sisään tennisclubiin ja klikkaa sen jälkeen valikosta valmennus -> ilmoittautuminen (kirjautumisen tunnuksena sposti, jonka olet aiemmin meille ilmoittanut, ellet ole sitä vaihtanut. Mikäli et muista salasanaa, klikkaa unohtunut salasana). Junioreiden tunnukset ovat huoltajan spostin takana ja mikäli huoltaja itsekin on järjestelmässä pelaajana, voi asioitavan pelaajan valita valikosta kohdasta vaihda seura/pelaaja. Huomioithan siis että ilmoitat oikean pelaajan, mikäli spostisi takana on useampi perheestänne.

Uusi pelaaja, rekisteröidy järjestelmään ensin (Huom! Rekisteröidy ilmoitettavan pelaajan nimellä ja syntymäajalla, ei huoltajan!) ja muista merkitä Salon Tennisseura seuraksi, johon haluat liittyä. Seuran jäsenyys on pakollinen säännöllisessä seuran toiminnassa. Ilmoittaudu valmennukseen sen jälkeen, kun olet rekisteröitynyt.

Aikuisten kesäkausi on 6.6.-21.8.2022 ja junioreiden kesäkausi koostuu kahdesta eri osasta, joista mukaan voi tulla joko molempiin, tai jompaan kumpaan. Ensimmäinen osa on 6.6.-15.7.2022 ja toinen osa 1.8.-19.8.2022. Ilmoittautuminen kattaa koko kesäkauden, johon tulee sitoutua (maksuineen) ensimmäisen treenikerran jälkeen. Kesäkausi laskutetaan kahdessa erässä heinäkuun puolivälissä ja elokuun lopussa. Huom! Aikuisilla korvausjärjestelmä käytössä, joten mahdollisuuksien mukaan päääset korvaamaan poissaoloja muihin ryhmiin. Lisäksi järjestämme aikuisille elokuun loppupuolella 2-3 korvauskertaa (pe/la), jos korvaussaldoa on jäänyt käyttämättä tai et ole päässyt muihin ryhmiin korvaamaan.

Ilmoittautuminen kesäkaudelle päättyy perjantaina 7.5.2022. Mahdollisia vapaita paikkoja voidaan täyttää vielä sen jälkeenkin. Mitä enemmän annat päivä- ja aikavaihtoehtoja, sen varmemmin saamme sinut mukaan ryhmiin. Emme voi taata toiveidesi mukaista peliaikaa, mutta pyrimme huomioimaan toiveet mahdollisimman hyvin.

Huom! Osallistuakseen SaTSin valmennusryhmiin, pelaajan tulee olla Salon Tennisseuran jäsen. Kesäkauden valmennusryhmiin ilmoittautuneille uusille pelaajille tai jäsenyytensä poistaneille lähetetään automaattisesti jäsenlasku kesäkauden alussa. Mikäli haluat olla jäsen, mutta et ole mukana valmennuksessa, voit liittyä jäseneksi täällä.

LISÄTIETOJA
Iina Haapaniemi