Ilmoittaudu sisäkaudelle 2022

Sisäkauden viikottaiseen valmennukseen ilmoittautuminen on avattu 19.7.2022! Valmennukseen ovat tervetulleita niin lapset (4v ja ylöspäin) kuin kaikenikäiset aikuisetkin! Sisäkausi kattaa syys- ja kevätkaudet, elokuun lopusta kesäkuun alkuun. Hinnaston löydät täältä ja kauden aikataulun täältä. Ilmoittaudu tenniksen valmennusryhmiin Tennisclubin kautta. Luethan alla olevat ohjeet ensin. Tennisclubiin pääset täältä.

Aiemmin viikottaisessa valmennuksessa mukana ollut pelaaja, kirjaudu sisään tennisclubiin ja klikkaa sen jälkeen valikosta valmennus -> ilmoittautuminen (kirjautumisen tunnuksena sposti, jonka olet aiemmin meille ilmoittanut, ellet ole sitä vaihtanut. Mikäli et muista salasanaa, klikkaa unohtunut salasana). Junioreiden tunnukset ovat huoltajan spostin takana ja mikäli huoltaja itsekin on järjestelmässä pelaajana, voi asioitavan pelaajan valita valikosta kohdasta vaihda seura/pelaaja. Huomioithan siis että ilmoitat oikean pelaajan, mikäli spostisi takana on useampi perheestänne.

Uusi pelaaja, rekisteröidy järjestelmään ensin (Huom! Rekisteröidy ilmoitettavan pelaajan nimellä ja syntymäajalla, ei huoltajan!) ja muista merkitä Salon Tennisseura seuraksi, johon haluat liittyä. Seuran jäsenyys on pakollinen säännöllisessä seuran toiminnassa. Ilmoittaudu valmennukseen sen jälkeen, kun olet rekisteröitynyt.

Aikuisten ja junioreiden syyskausi on 25.8.-22.12.2022. Ilmoittautuminen kattaa kuitenkin koko sisäkauden, johon sisältyy myös kevätkausi. Kevätkaudesta voi luopua, mikäli siitä ilmoittaa kirjallisesti 1.12.2022 mennessä. Koko kauteen tulee sitoutua (maksuineen) ensimmäisen treenikerran jälkeen. Huom! Aikuisilla korvausjärjestelmä käytössä, joten mahdollisuuksien mukaan päääset korvaamaan poissaoloja muihin ryhmiin.

Ilmoittautuminen syyskaudelle on voimassa koko syksyn, mutta ryhmäjaot tehdään 8.8.2022 mennessä tulleiden ilmoittautumisten kesken. Mahdollisia vapaita paikkoja voidaan täyttää vielä sen jälkeenkin. Mitä enemmän annat päivä- ja aikavaihtoehtoja, sen varmemmin saamme sinut mukaan ryhmiin. Emme voi taata toiveidesi mukaista peliaikaa, mutta pyrimme huomioimaan toiveet mahdollisimman hyvin.

Huom! Osallistuakseen SaTSin valmennusryhmiin, pelaajan tulee olla Salon Tennisseuran jäsen. Mikäli haluat olla jäsen, mutta et ole mukana valmennuksessa, voit liittyä jäseneksi täällä. Jos ilmoittaudut valmennukseen, jäsenyytesi laskutetaan sinulta automaattisesti vuoden alussa.

LISÄTIETOJA
Iina Haapaniemi
iina.haapaniemi@salontennisseura.fi
puh. 041 544 7474