Salon tennisseura

Pieni suuri tennisseura vuodesta 1978.

Seura

Salon tennisseura on vuonna 1978 perustettu pieni suuri tennisseura.

Vuonna 2020 seurassamme on yli 200 harrastajaa ja kilpailijaa junioreista senioreihin.

Tavoitteet

Tavoitteenamme on tarjota kaikenikäisille tasokasta valmennusta ja liikunnan iloa.

Seurassamme voi treenata tavoitteellisesti, kilpailla tai vain harrastaa.

Arvot

Huolehdimme seurayhteisöstämme toimimalla aina tasokkaasti ja laadukkaasti.

Haluamme kannustaa jäseniämme liikunnalliseen elämäntapaan.

TOIMINTA

Seura järjestää viikottaisia ohjattuja valmennustunteja läpi vuoden junioreille ja aikuisille. Ikäjakauma valmennukseen osallistujissa on noin 4-66 vuotta. Kaiken kaikkiaan erilaisia valmennusryhmiä sisäkaudella on jo kolmekymmentä!

Valmennuksen lisäksi järjestämme kilpailuja aikuisille ja junioreille, tennisklinikoita pidempään pelanneille, syys- ja talvilomaleirejä sekä yötennisleirejä ja tennissynttäreitä lapsille. Pyrimme tekemään myös yhteistyötä lähiseurojen kanssa valmennuksen, tapahtumien ja kisojen muodossa.

Sisäkausi päättyy toukokuussa valmennuskauden päättäjäisiin urheilun merkeissä ja kesällä pelataan perinteikäs Salo Open kansallinen turnaus.

Historia

Salon Tennisseura r.y. on perustettu vuonna 1978. Sen tarkoitus on ollut alusta asti tarjota hyvä pohja liikunnalliselle elämäntavalle ja tenniksen pelaamiselle, kaikilla tasoilla ja kaikissa ikäluokissa.

Jatkuvasti kasvanut seura oli vuonna 2017 Suomen nopeiten kasvava tennisseura. Jäseniä vuonna 2020 seuralla on jo yli 200.

Vuonna 2019 SaTS:n Iina Haapaniemi valittiin Suomen Tennisliiton vuoden seuratyöntekijäksi.

Seuran historiaan mahtuu monia merkittäviä tapahtumia, liigoja ja kilpailuja. Seuran merkittävimpänä tapahtumana pidetään vuonna 2009 järjestettyä Suomen ja Kyproksen välistä Davis Cup -tennismaaottelua. Muita mainittavan arvoisia tapahtumia ovat aikanaan suurtakin suosiota saaneet Salora Open ja Firma-liiga. Nykyään seura järjestää vuosittain kansallisen Salo Open -kilpailun.

Hallitus

Janni Areva, puheenjohtaja
Kirsi Hakkarainen, varapuheenjohtaja
Iina Haapaniemi, hallituksen sihteeri ja seuran toiminnanjohtaja
Petteri Elo
Ville Rissanen
Kushtrim Myftari
Juhani Taskinen (varajäsen)