Kilpailutoiminta

Kannustamme kilpailemiseen ja mahdollistamme sen junioreista senioreihin.

Kauden aikana järjestettävää kilpailutoimintaa

Seuran sisäiset

Seuran sisäiset kisat on ensisijaisesti tarkoitettu valmennusryhmissä pelaaville junioreille ja aikuisille.

Info

Pyrimme järjestämään vähintään kerran kaudessa junioreiden seuran sisäiset kisat muutamilla eri tasoilla.

Mahdollisuuksien mukaan järjestämme myös aikuisille matalan kynnyksen seuran sisäisiä kisapäiviä.

Hallisarja

Aikuisille ja 15 vuotta täyttäneille junioreille. Osallistuaksesi sarjaan, sinun ei tarvitse olla seuran jäsen.

Info

Sarja kestää koko sisähallikauden syyskuun alusta toukokuun loppuun ja yksi kierros kestää noin kaksi kuukautta.

Osallistujat jaetaan tason mukaisiin lohkoihin ja lohkojen paras/parhaat nousevat seuraavalle kierrokselle parempaan lohkoon ja lohkon alin/alimmat putoavat alempaan lohkoon.

Ottelut ovat tunnin aikapelejä pro set pelimuodolla, eli yksi erä 8 geimiin. Pisteitä saa voitettujen geimien mukaisen määrän. Kierroksen aikana pelataan noin 3-7 ottelua.

LISÄTIETOA »

Ystävyysottelut

Järjestämme junioreille mahdollisuuksien mukaan ystävyysotteluita lähiseurojen kanssa joko siellä vieraillen tai kutsuen heidät kotihalliimme.

Info

Ystävyysotteluissa kaksi seuraa kilpailee vastakkain joukkueina ja voittava seura tuo mahdollisesti mukanaan kiertopalkinnon kotiin.

Mini ja Midi Tour

11-vuotiaille ja sitä nuoremmille pallottelun taitaville ja pelisäännöt kutakuinkin hallitseville lapsille, jotka ovat seuran jäseniä tai liittyvät jäseniksi viimeistään kisoihin ilmoittautuessaan.

Info

Mini ja midi tourille osallistuminen ei vaadi lisenssiä!

Tourilla kisataan neljässä eri luokassa: tytöt mini, tytöt midi, pojat mini ja pojat midi.

Miniluokat pelataan järjestävän seuran valinnan mukaan vaahtomuovipalloilla tai punakeltaisilla palloilla ja minikentän tai sulkapallokentän rajoilla.

Midiluokat pelataan oranssilla pallolla vähän isommalla midikentällä.

Mineihin voivat osallistua pelaajat, jotka täyttävät kilpailusarjan aloitusvuonna 9 vuotta tai ovat sitä nuorempia. Sarjan saa pelata loppuun, vaikka täyttäisi 10 vuotta kilpailusarjan kevätkaudella. Mideihin voivat osallistua pelaajat, jotka täyttävät sarjan aloitusvuonna 10 vuotta tai ovat sitä nuorempia ja saavat pelata sarjan loppuun, vaikka täyttäisivät 11 vuotta sarjan kevätkaudella.

Osakilpailuja on eri kaupungeissa sisäkauden aikana. Yhteen osakilpailuun osallistumisesta saa 10 pistettä ja 30 pistettä/luokka kerättyään, pelaaja kutsutaan mukaan sarjan päätökseen Mastersiin.

LISÄTIETOA »

Kansalliset kilpailut

Kansallisissa Suomen Tennisliiton alaisissa kilpailuissa on junioreiden, miesten ja naisten eri tasojen luokkia ja osallistumisen luokkaan määrittää pelaajan taso.

Info
Kansallisiin Suomen Tennisliiton alaisiin kilpailuihin pelaaja tarvitsee tennisseuran jäsenyyden, pelaajanumeron ja kilpailulisenssin.

Pelaajan aloittaessa kilpailemisen, hän saa tason 1.

Kesällä seuramme järjestää perinteikkään Salo Open turnauksen Urheilupuiston ulkokentillä. Mukana useampaa luokkaa miehille ja ainakin yksi myös naisille. Junioriluokkia tarpeen mukaan.

Lisäksi pyrimme järjestämään talvikaudella päiväkisoja hallissa muutamille eri luokille.

LISÄTIETOA »

Sarjatennis

Aikuisille ja 15 vuotta täyttäneille. Kerää oma joukkueesi ja osallistu Suomen Tennisliiton sarjatennikseen.

Info

Miesten sarjatenniksessä on tennisliigan lisäksi divisioonat 1-5. Miesten sarjaottelu koostuu neljästä ottelusta, kolmesta kaksinpelistä ja yhdestä nelinpelistä. Poikkeuksena miesten 4- ja 5-divisioonat joissa pelataan kaksi 2-peliä ja yksi 4-peli. 5.divisioona ottelut pelataan lähtökohtaisesti kilpailumääräysten mukaisina aikapeleinä.

Naisten sarjatenniksessä on tennisliigan lisäksi divisioonat 1-3. Naisten sarjaottelu koostuu kahdesta kaksinpelistä ja yhdestä nelinpelistä. 3.Divisioonan ottelut pelataan lähtökohtaisesti kilpailumääräysten mukaisina aikapeleinä.

LISÄTIETOA »