Salon tennisseuran säännöt

Maksut

Maksut laskutetaan yhdessä erässä, eli kerran kaudessa, syksy/kevät/kesä. Syksyn ilmoittautuminen kattaa myös kevätkauden, kesäkaudelle ilmoittaudutaan erikseen.

Uudessa ryhmässä voi kokeilla yhden kerran ilmaiseksi ilman sitoumuksia ryhmään ja kauteen. Tämän jälkeen on sitoutunut kulloinkin meneillään olevaan loppukauteen ja sen valmennusmaksuihin.

Kevätkaudesta luopumisesta on ilmoitettava viimeistään 1.12. sähköpostilla iina.haapaniemi@salontennisseura.fi.

Pelaaja sitoutuu maksamaan kausimaksun riippumatta siitä, kuinka monta kertaa hän on käynyt harjoituksissa. Samat säännöt koskevat myös aikuisten ja vanhempien junioreiden ilman valmennusta olevia seuran viikottaisia pelitunteja.

Pitkäaikaisesta (yli kuukauden) sairaudesta tai loukkaantumisesta on heti tehtävä ilmoitus ja lähetettävä lääkärintodistus sähköpostitse iina.haapaniemi@salontennisseura.fi. Omavastuu on näissä tapauksissa neljä viikkoa ja aika lasketaan saapuneesta ilmoituksesta. Mikäli pelaaja haluaa pitää paikkansa ryhmässä, on hänen maksettava kausimaksu ja pyrittävä löytämään itselleen sijainen oman poissaolonsa ajaksi.

Valmennukset

Osallistuakseen viikottaiseen valmennukseen juniorin tai aikuisen on oltava tennisseuran jäsen. Vuoden alussa lähetämme aina uudet jäsenlaskut kaikille valmennuksessa mukana oleville, hinta on 15€ lapsilta (alle 18v) ja 30€ aikuisilta.