Valmennuskauden säännöt

Maksut

Maksut perustuvat tuntihinnoitteluun, mutta pelaaja sitoutuu aina koko kauteen ja sen maksuihin. Koulujen lomapäivinä ei ole valmennusta eikä pelivuoroa, eikä näitä tunteja luonnollisesti myöskään veloiteta. Lomapäivien kenttävuorot laitetaan myyntiin hallin varausjärjestelmään, josta ne ovat vapaasti varattavissa itse kustantaen. Kausi laskutetaan yhdessä tai kahdessa erässä, eli kerran tai kaksi kaudessa, syksy/kevät/kesä. Kesä laskutetaan aina yhdessä erässä. Syksyn ilmoittautuminen kattaa myös kevätkauden, kesäkaudelle ilmoittaudutaan erikseen.

Uudessa ryhmässä voi kokeilla yhden kerran ilmaiseksi ilman sitoumuksia ryhmään ja kauteen. Tämän jälkeen on sitoutunut kulloinkin meneillään olevaan loppukauteen ja sen valmennusmaksuihin.

Kevätkaudesta luopumisesta on ilmoitettava viimeistään 1.12. sähköpostilla iina.haapaniemi@salontennisseura.fi.

Pelaaja sitoutuu maksamaan kausimaksun riippumatta siitä, kuinka monta kertaa hän on käynyt harjoituksissa.

Sairaus tai loukkaantuminen

Pitkäaikaisesta (yli kuukauden) sairaudesta tai loukkaantumisesta on heti tehtävä ilmoitus ja lähetettävä lääkärintodistus sähköpostitse iina.haapaniemi@salontennisseura.fi. Omavastuu on näissä tapauksissa neljä viikkoa ja aika lasketaan saapuneesta ilmoituksesta. Mikäli pelaaja haluaa pitää paikkansa ryhmässä, on hänen maksettava kausimaksu ja pyrittävä löytämään itselleen sijainen oman poissaolonsa ajaksi.

Jäsenyys

Osallistuakseen viikottaiseen valmennukseen juniorin tai aikuisen on oltava tennisseuran jäsen. Uudet pelaajat, jotka ilmoittautuvat syyskaudelle, saavat loppuvuoden jäsenyyden kaupan päälle. Mikäli olet mukana vain syyskauden, etkä halua jatkaa jäsenyyttäsi, muistathan perua sen sähköpostitse iina.haapaniemi@salontennisseura.fi ennen tammikuun loppua tai viimeistään laskun saapuessa. Vuoden alussa lähetämme aina uudet jäsenlaskut kaikille valmennuksessa mukana oleville, hinta on 15€ lapsilta (alle 18v) ja 30€ aikuisilta.