AIKUISET 30,00 euroa/vuosi
JUNIORIT (alle 18v) 15,00 euroa/vuosi

Voit liittyä jäseneksi tai ilmoittaa jäsentietojen muutoksista viereisellä lomakkeella. Valmennuksessa mukana oleville ja vanhoille jäsenille jäsenlaskut lähetetään vuosittain tammikuun lopussa. Liittyessäsi jäseneksi saat laskun sähköpostitse, yleensä viimeistään kahden arkipäivän kuluttua (paitsi joulu-ja kesälomien aikaan). Jäsenyytesi astuu voimaan heti laskun lähdettyä. Ota erikseen yhteyttä, mikäli sinulla on kiire jäsenyyden kanssa.

Mikäli haluat päättää jäsenyytesi tennisseurassamme, otathan yhteyttä sähköpostitse, niin poistamme sinut rekisteristä. Mikäli et maksa jäsenlaskuasi eräpäivään mennessä, jäsenyytesi poistetaan ilman erillistä ilmoitusta.

JÄSENREKISTERIN YLLÄPITO JA LASKUTUS
Iina Haapaniemi
iina.haapaniemi@salontennisseura.fi

Jäsenedut

• Intersportista 15 % alennus normaalihintaisista tuotteista, ilmoita kassalla olevasi Salon Tennisseuran jäsen
  • Technifibren pallotuubit tennishallilta alennettuun hintaan 7€/tuubi, normaalihinta 10€/tuubi
  • Hanhivaaran liikuntakeskuksesta uutena asiakkaana viikon ilmainen tutustumispassi kuntosalille ja ryhmäliikuntaan. Sovi tapaaminen asiakasneuvojan kanssa: asiakasneuvoja(at)hanhivaara.fi
  • Pallotykki ilmaiseksi käyttöön tennishallilta varaamallesi vuorolle (vain Iinan läsnäollessa, eli pääosin päiväsaikaan, tarkista aikataulu Iinalta ennen kuin varaat vuoron tykkiä varten)
  • Pätevää juniori/aikuisvalmennusta kohtuuhintaan
  • Mahdollisuus osallistua seuran sisäisiin kilpailuihin ja liiton virallisiin kilpailuihin
  • Kilpajunioreille kilpailujen osallistumismaksuista hyvitys mitalisijasaavutuksista
  • Mahdollisuus pelata seuran divisioonajoukkueissa
  • Jäsenenä voit osallistua seuran yleisiin kokouksiin
  • Osallistumisoikeus seuran järjestämiin tapahtumiin tai pelimatkoihin
  • Tenniksen edunvalvonnan tukeminen Salon alueella
  • Elämänmittainen harrastus ja kaveripiiri!