Suomen valtioneuvoston linjausten ja Suomen Tennisliiton ohjeistuksen mukaisesti SaTS pidentää valmennustoiminnan keskeytystä 13.5.2020 saakka, ellei ohjeistukseen tule muutoksia. Seuraamme tilannetta ja teemme päätöksiä niiden mukaisesti. Sen jälkeen pohdimme miten valmennusten suhteen toimimme, aloitammeko suoraan ulkokauden ja jos niin milloin. Informoimme päätöksistä näillä sivuilla sekä spostitse. Toivottavasti pääsemme pian palaamaan kentille normaalisti kaikkien ryhmien kesken!

Ilmoittautumiskaavake kesän ryhmiin sekä syksyn valmennuksiin on tulossa sivuillemme piakkoin. Laitamme tästäkin spostia tulemaan kun kaavake on täytettävissä. Muistathan jatkossa täyttää aina kaavakkeen ilmoittautuessasi kesäkaudelle tai syyskaudelle, jotta varmistat paikkasi. Suosion kasvun myötä otamme pelaajat ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Kevätkaudelle ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Tenniskeskus on avoinna toukokuun ajan ja vuoroja voi varata normaalisti varausjärjestelmän kautta netistä. Suihku- ja saunatilat on kuitenkin edelleen suljettu. Muistetaan myös edelleen erityisen hyvä hygienia, pidetään etäisyys pelikaveriin ja vältetään pukuhuoneidenkin käyttöä. Muistetaan pestä kädet saippualla hallille tullessa ja hallilta lähdettäessä. Ethän pelaa sairaana, kiitos!