Ilmoittaudu sisäkaudelle 2021-2022

Ilmoittaudu Salon Tennisseuran sisäkauden 2021-2022 viikottaisiin valmennusryhmiin tennisclubin kautta täällä. Viime kaudella mukana ollut pelaaja, kirjaudu sisään tennisclubiin, uusi pelaaja, rekisteröidy järjestelmään ensin ja ilmoittaudu valmennukseen sen jälkeen. Junioreiden tunnukset ovat huoltajan spostin takana ja mikäli huoltaja itsekin on järjestelmässä pelaajana, voi asioitavan pelaajan valita valikosta kohdasta vaihda seura/pelaaja.

Kausi alkaa keskiviikkona 25.8.2021. Ilmoittautuminen kattaa koko syyskauden 22.12. saakka, johon tulee sitoutua (maksuineen) ensimmäisen treenikerran jälkeen. Sama ilmoittautuminen kattaa myös kevätkauden, josta voi kuitenkin luopua ilmoittamalla siitä 1.12.2021 mennessä sähköpostilla. Syyskausi laskutetaan kahdessa erässä loka-marraskuun vaihteessa ja vuodenvaihteessa. Kevätkausi samoin maalis-huhtikuun vaihteessa ja toinen erä touko-kesäkuun vaihteessa.

Ilmoittautuminen sisäkaudelle päättyy keskiviikkona 11.8.2021. Mahdollisia vapaita paikkoja voidaan täyttää vielä sen jälkeenkin. Mitä enemmän annat päivä- ja aikavaihtoehtoja, sen varmemmin saamme sinut mukaan ryhmiin. Emme voi taata toiveidesi mukaista peliaikaa, mutta pyrimme huomioimaan toiveet mahdollisimman hyvin.

Huom! Osallistuakseen SaTSin valmennusryhmiin, pelaajan tulee olla Salon Tennisseuran jäsen. Sisäkauden valmennusryhmiin ilmoittautuneille lähetetään automaattisesti jäsenlasku vuoden alussa, syyskauden jäsenyys tulee kaupan päälle uusille tulokkaille. Mikäli haluat olla jäsen, mutta et ole mukana valmennuksessa, voit liittyä jäseneksi täällä.

LISÄTIETOJA
Iina Haapaniemi