Ilmoittaudu sisäkaudelle 2021-2022

Ilmoittaudu Salon Tennisseuran sisäkauden valmennusryhmiin viereisellä lomakkeella. Kausi alkaa keskiviikkona 25.8.2021. Ilmoittautuminen kattaa koko syyskauden 22.12. saakka, johon tulee sitoutua (maksuineen) ensimmäisen treenikerran jälkeen. Sama ilmoittautuminen kattaa myös kevätkauden, josta voi kuitenkin luopua ilmoittamalla siitä 1.12.2021 mennessä sähköpostilla. Syyskausi laskutetaan kahdessa erässä loka-marraskuun vaihteessa ja vuodenvaihteessa. Kevätkausi samoin maalis-huhtikuun vaihteessa ja toinen erä touko-kesäkuun vaihteessa.

Ilmoittautuminen sisäkaudelle päättyy keskiviikkona 11.8.2021. Mahdollisia vapaita paikkoja voidaan täyttää vielä sen jälkeenkin. Mitä enemmän annat päivä- ja aikavaihtoehtoja, sen varmemmin saamme sinut mukaan ryhmiin. Emme voi taata toiveidesi mukaista peliaikaa, mutta pyrimme huomioimaan toiveet mahdollisimman hyvin.

Huom! Osallistuakseen SaTSin valmennusryhmiin, pelaajan tulee olla Salon Tennisseuran jäsen. Sisäkauden valmennusryhmiin ilmoittautuneille lähetetään automaattisesti jäsenlasku vuoden alussa, syyskauden jäsenyys tulee kaupan päälle uusille tulokkaille. Mikäli haluat olla jäsen, mutta et ole mukana valmennuksessa, voit liittyä jäseneksi täällä.

LISÄTIETOJA
Iina Haapaniemi
iina.haapaniemi@salontennisseura.fi
puh. 041 544 7474

pp.kk.vvvv
Näytetäänkö pelaajan nimi ryhmälistauksessa pelaajien käyttöliittymässä, joka näkyy vain meidän seuramme pelaajille
Uusille tulokkaille tarjoamme alkuun pääosin yhden tai kaksi treenikertaa viikossa
Valmennuksemme painottuvat arkipäiville, mutta pyrimme järjestämään ryhmiä myös viikonlopuille tarpeen mukaan