Ilmoittaudu sisäkaudelle 2020-2021

Ilmoittaudu Salon Tennisseuran sisäkauden valmennusryhmiin viereisellä lomakkeella. Kausi alkaa maanantaina 24.8.2020. Ilmoittautuminen kattaa koko syyskauden 22.12. saakka, johon tulee sitoutua ensimmäisen treenikerran jälkeen. Sama ilmoittautuminen kattaa myös kevätkauden, josta voi kuitenkin luopua ilmoittamalla siitä 1.12.2020 mennessä. Syyskausi laskutetaan yhdessä erässä kauden puolivälin tienoilla. Kevätkausi samoin kevään puolessa välissä.

Ilmoittautuminen sisäkaudelle päättyy keskiviikkona 12.8.2020. Mahdollisia vapaita paikkoja voidaan täyttää vielä sen jälkeenkin. Mitä enemmän annat päivä- ja aikavaihtoehtoja, sen varmemmin saamme sinut mukaan ryhmiin. Emme voi taata toiveidesi mukaista peliaikaa, mutta pyrimme huomioimaan toiveet mahdollisimman hyvin.

Huom! Osallistuakseen SaTSin valmennusryhmiin, pelaajan tulee olla Salon Tennisseuran jäsen. Sisäkauden valmennusryhmiin ilmoittautuneille lähetetään automaattisesti jäsenlasku vuoden alussa, syyskauden jäsenyys tulee kaupan päälle uusille tulokkaille. Mikäli haluat olla jäsen, mutta et ole mukana valmennuksessa, voit liittyä jäseneksi täällä.

LISÄTIETOJA
Iina Haapaniemi
iina.haapaniemi@salontennisseura.fi

pp.kk.vvvv