Ilmoittaudu kesän 2020 lasten tennisleirille!

Järjestämme lasten (s.2013-2007) kesätennisleirejä kesäkuussa viikoilla 23-27. Leirille voivat ilmoittautua mukaan jo valmennuksessa mukana olleet sekä lajin uudet tulokkaat. Yhden leirin kesto on neljä päivää, maanantaista torstaihin klo 9-14.

Valitse ilmoittautuessasi ensisijaiseksi vaihtoehdoksi kaikki ne leiriviikot, jotka sinulle yhtälailla sopisivat, niin valikoimme ensimmäisten ilmoittautumisten pohjalta eri ikäryhmien leiriviikkojen ajankohdat. Valitse toissijaiseen ne viikot, joille haluat kuitenkin osallistua, mikäli ensisijaista vaihtoehtoasi emme pysty toteuttamaan.

Pelaamme urheilupuistossa ulkokentillä ja jokaiseen päivään sisältyy tenniksen lisäksi oheislajeja ja aktiviteetteja. Leirin hinta on kevätkaudella 2020 valmennuksessa mukana olleille 120€ ja uusille tulokkaille 130€ ja se sisältää valmennuksen, päivittäisen lämpimän lounaan Maran Klubilla (tai etätoimituksena tennishallille), sekä lainamailan tarvittaessa.

LISÄTIETOJA
Iina Haapaniemi