Ilmoittaudu kesän 2021 lasten tennisleirille!

Nelipäiväiset leirit

Järjestämme lasten (s.2014-2009) nelipäiväisiä kesätennisleirejä kesäkuussa viikoilla 23 ja 24. Leirille voivat ilmoittautua mukaan jo valmennuksessa mukana olleet sekä lajin uudet tulokkaat. Leirit ovat maanantaista torstaihin klo 9-14.

Pelaamme sekä urheilupuistossa ulkokentillä, että sisällä Salon Tenniskeskuksessa ja jokaiseen päivään sisältyy tenniksen lisäksi oheislajeja ja aktiviteetteja. Leirin hinta on kevätkaudella 2021 valmennuksessa mukana olleille 120€ ja uusille tulokkaille 130€ ja se sisältää valmennuksen, päivittäisen lämpimän lounaan tennishallille toimitettuna, sekä lainamailan tarvittaessa.

Sateen sattuessa pelaamme sisällä Salon Tenniskeskuksessa kävelymatkan päässä ulkokentistä.

Pienleirit

Viikkojen 26-27 leirit järjestetään lyhyempinä jaksoina. Ensimmäinen ryhmä jokaisella viikolla on ma ja ke klo 9-11 ja toinen ryhmä ma ja ke klo 11.30-13.30. Pienleirit on tarkoitettu vuosina 2015-2008 syntyneille lapsille.

Ilmoita kaavakkeessa mikä viikko ja kellonaika on lapsellesi paras ja mikä toinen vaihtoehto onnistuu, mikäli ensimmäinen ei toteudu. Olemme yhteydessä kaikkiin ja yritämme sumplia leirit niin, että samanikäiset ja tasoiseset ovat samoissa ryhmissä.

Leirin hinta on seuran jäsenille 30 € / pelaaja ja uusille tulokkaille 35 € / pelaaja ja se sisältää lainamailan tarvittaessa. Pienleirit järjestetään sisällä Salon Tenniskeskuksessa osoitteessa Tallikuja 8. Mukaan tarvitset sisäpelikengät ja vesipullon, sekä sisäliikuntavaatteet. Leiri toteutuu 8 pelaajan osallistuessa ja maksimimäärä on 12 pelaajaa.

LISÄTIETOJA
Iina Haapaniemi