Ilmoittaudu kesäkaudelle 2021

Ilmoittaudu Salon Tennisseuran kesän 2021 valmennusryhmiin viereisellä lomakkeella. Huom! Samalla kaavakkeella voit halutessasi ilmoittautua myös jo tulevan syksyn 2021 valmennukseen! Tuntivalmennusta ryhmissä järjestetään kesällä junioreille ja aikuisille maanantaista torstaihin. Lisäksi Denis vetää kaikenikäisille yksityistunteja maanantaisin (kts. alempaa). Ilmoittautuminen kesän ryhmiin päättyy 30.4.2021 ja syksyn ryhmiin 31.7.2021!

Mahdollisia vapaita paikkoja voidaan täyttää näiden määräaikojen jälkeenkin. Mitä enemmän annat päivä- ja aikavaihtoehtoja, sen varmemmin saamme sinut mukaan ryhmiin. Emme voi taata toiveidesi mukaista peliaikaa, mutta pyrimme huomioimaan toiveet mahdollisimman hyvin.

Junioreiden (5-17v) viikkovalmennukset 1.6.-9.7.2021.

Lasten (s. 2009-2014) kesäleirit ma-to klo 9-14, viikot: 23-27. Leirihinta 120 € jäsenet ja 130 € muut, sisältää päivittäisen lounaan ja lainamailan. Leireille on oma ilmoittautumiskaavake.

Deniksen vetämät yksityis/ryhmätunnit kaikenikäisille maanantaisin klo 16-21, tunteja tarjolla todennäköisesti koko kesän. Varaa yksin tai yhdessä suoraan Denikseltä, puh. 040 7180506.

Aikuisten viikkovalmennukset 1.6.-15.8.2021. Aikuisvalmennuksen korvausjärjestelmä otetaan käyttöön kesäksi, eli kun ilmoitat ajoissa poissaolosi (rajoitettu määrä), saat käydä korvaamassa sen toisessa samantasoisessa ryhmässä, kun joku muu on poissa.

Kesän hinnat: (tuntihinta, mutta koko kauden kerrat maksetaan könttänä, osallistui tai ei)

Juniorit (4-6 hlö ryhmä): 11,5 €/h

Juniorit (3 hlö kilparyhmä): 16,5 €/h (sovitaan erikseen)

Aikuiset (4 hlö ryhmä): 14 €/h (pyrimme luomaan pääasiassa 4hlö aikuisryhmiä, poikkeukset tästä hyväksytetään pelaajilla erikseen)

Aikuiset (3 hlö ryhmä): 16,5 €/h

Huom! Osallistuakseen SaTSin valmennusryhmiin, pelaajan tulee olla Salon Tennisseuran jäsen. Sisäkauden valmennusryhmiin ilmoittautuneille lähetetään automaattisesti jäsenlasku vuoden alussa. Kesän uusille viikkovalmennuksen tulokkaille jäsenyys kaupan päälle!

Huom! Jäsenyys ei pääty automaattisesti, mikäli lopetat valmennuksen. Sinun on irtisanottava jäsenyys kirjallisesti alla olevaan sähköpostiin.

Mikäli haluat olla jäsen, mutta et ole mukana valmennuksessa, voit liittyä jäseneksi täällä.

LISÄTIETOJA
Iina Haapaniemi
iina.haapaniemi@salontennisseura.fi
pp.kk.vvvv