Kausivalmennus

Viikoittaista valmennusta lapsista aikuisiin.

Kesä 2024

 

Kesäkauden viikottaiseen valmennukseen ilmoittautuminen avataan 11.3.2024! Valmennukseen ovat tervetulleita niin lapset (7v ja ylöspäin) kuin kaikenikäiset aikuisetkin! Kesäkausi starttaa kaikilla ma 3.6.2024 ja päättyy junioreilla su 14.7.2024 ja aikuisilla su 18.8.2024.

Ilmoittautuessa esitetään päivä- ja aikatoiveet ja ryhmät muodostetaan sen jälkeen toiveiden ja ikä- ja tasoluokkien mukaan ja julkaistaan viimeistään 20.5.2024.

Hinnaston löydät täältä ja kauden aikataulun täältä. Ilmoittaudu tenniksen valmennusryhmiin Tennisclubin kautta. Luethan alla olevat ohjeet ensin. Tennisclubiin pääset alla olevasta linkistä.

Aiemmin viikottaisessa valmennuksessa mukana ollut pelaaja, kirjaudu sisään tennisclubiin ja klikkaa sen jälkeen valikosta valmennus -> ilmoittautuminen (kirjautumisen tunnuksena sposti, jonka olet aiemmin meille ilmoittanut, ellet ole sitä vaihtanut. Mikäli et muista salasanaa, klikkaa unohtunut salasana). Junioreiden tunnukset ovat huoltajan spostin takana ja mikäli huoltaja itsekin on järjestelmässä pelaajana, voi asioitavan pelaajan valita valikosta kohdasta vaihda seura/pelaaja. Huomioithan siis, että ilmoitat oikean pelaajan, mikäli spostisi takana on useampi perheestänne.

Uusi pelaaja, rekisteröidy järjestelmään ensin (Huom! Rekisteröi juniorisi huoltajan spostin taakse, mutta juniorin omalla nimellä ja syntymäajalla, ei huoltajan!) ja muista merkitä Salon Tennisseura seuraksi, johon haluat liittyä. Seuran jäsenyys on pakollinen säännöllisessä seuran toiminnassa. Ilmoittaudu valmennukseen sen jälkeen, kun olet rekisteröitynyt: valmennus -> ilmoittautuminen.

Koko kauteen tulee sitoutua (maksuineen) ensimmäisen treenikerran jälkeen. Huom! Aikuisilla korvausjärjestelmä käytössä, joten mahdollisuuksien mukaan päääset korvaamaan poissaoloja muihin ryhmiin. Huomioithan kuitenkin, ettei korvausmahdollisuuksia ole kauhean kattavasti.

Ilmoittautuminen kesäkaudelle on voimassa koko kesän, mutta ryhmäjaot tehdään 20.5.2024 mennessä tulleiden ilmoittautumisten kesken. Mahdollisia vapaita paikkoja voidaan täyttää vielä sen jälkeenkin. Mitä enemmän annat päivä- ja aikavaihtoehtoja, sen varmemmin saamme sinut mukaan ryhmiin. Emme voi taata toiveidesi mukaista peliaikaa, mutta pyrimme huomioimaan toiveet mahdollisimman hyvin.

Huom! Osallistuakseen SaTSin valmennusryhmiin, pelaajan tulee olla Salon Tennisseuran jäsen. Mikäli haluat olla jäsen, mutta et ole mukana valmennuksessa, voit liittyä jäseneksi täällä. Jos ilmoittaudut valmennukseen, jäsenyytesi laskutetaan sinulta automaattisesti vuoden alussa tai sen jälkeen kun aloitat valmennuksessa.

Tule mukaan!

Voit kokeilla viikkovalmennuksissa yhden kerran ilmaiseksi ilman sitoumuksia.

Lisätietoa:

Iina Haapaniemi
iina.haapaniemi@salontennisseura.fi
puh. 041 544 7474