Lounais-Suomen Aluehallintovirasto on keskiviikkona 31.3.2021 linjannut liikuntatilat suljettaviksi ajalle 1.-14.4.2021. Salon Tenniskeskus menee kiinni kyseisellä aikavälillä ja kaikki tennis- ja sulkapallovuorot perutaan, lukuunottamatta 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien seuran valmennusryhmäläisten ohjattuja tunteja. Mikäli sinulla on yksittäisvuoro varattuna kyseiselle aikavälille, se hyvitetään toimestamme verkkomaksusaldoksi profiilisi tilille. Eli rahaa ei palaudu, mutta voit myöhemmin varata uuden vuoron tuolla kyseisellä saldolla. Vuoroa varatessa klikkaat vain, että käytetään verkkomaksusaldoa varauksen maksuun.

Pahoittelemme tilannetta ja kiitämme teitä kaikkia jo hyvin omaksutuista ja toteutetuista käytänteistä tennishallilla ja ymmärryksestänne tässä tilanteessa. Toivotaan tämän sulun jäävän kevään viimeiseksi.

Ilmoitamme täällä ja spostitse heti jos saamme jotakin lisäinfoa tai tilanne muuttuu johonkin suuntaan. Myös vakiovuoromaksuihin ym. liittyvistä käytänteistä palaamme piakkoin.