Alakoululainen, tule kokeilemaan tennistä ilmaiseksi! Salon Tennisseura järjestää ilmaisen tenniksen kokeilukerran uusille pelaajille maanantaina 10.5.2021 Salon Tenniskeskuksessa osoitteessa Tallikuja 8. Kokeilukerta ei sido mihinkään, mutta jaamme esitteitä tulevasta kesän ja syksyn lasten toiminnasta seurassamme. Infoa kesästä löytyy myös nettisivuiltamme. Tarjolla on mm. pienleirejä 2*2h ja viikoittaisia tunnin treenejä (6 viikon kausi kesäkuun alusta).

Ilmaistapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, koska paikkoja on rajoitetusti, joten olethan nopea! Ilmoittautuessa saat myös ovikoodin, jolla pääset sisään halliin. Ilmoittautua voit osoitteeseen iina.haapaniemi@salontennisseura.fi tai puh. 041 5447474. Kokeilukertaan otamme max. 12 lasta per ryhmä. Mukaan kokeilutunnille suosittelemme sisäpelikenkiä ja tarvittaessa vesipulloa. Sukkasillaankin voi olla, mutta kenttäpinta on karhea ja rikkoo sukat helposti. Mailan saat lainaan seuralta. Nähdään kentällä!

Klo 17–17.30: 2011–2014 syntyneet

Klo 17.30–18: 2008–2010 syntyneet