Ilmoittaudu valmennukseen

Ilmoittaudu Salon Tennisseuran valmennusryhmiin viereisellä lomakkeella. Tuntivalmennusta järjestetään kesällä junioreille maanantaista torstaihin ja aikuisille keskiviikkoisin ja torstaisin. Lisäksi Denis vetää kaikenikäisille yksityistunteja maanantaisin (kts. alempaa). Ilmoittautuminen kesän ryhmiin päättyy 25.5.!

Mahdollisia vapaita paikkoja voidaan täyttä sen jälkeenkin. Mitä enemmän annat päivä- ja aikavaihtoehtoja, sen varmemmin saamme sinut mukaan ryhmiin. Emme voi taata toiveidesi mukaista peliaikaa, mutta pyrimme huomioimaan toiveet mahdollisimman hyvin.

Junioreiden (5-17v) viikkovalmennukset 1.6.-9.7.2020

Lasten (alle 12v) kesäleirit ma-to klo 9-14, viikot: 23-27 (ilmoittautuminen aukeaa alkuviikosta) 120 € jäsenet ja 130 € muut, sisältää päivittäisen lounaan.

Deniksen vetämät yksittäiset yksityis/ryhmätunnit kaikenikäisille maanantaisin klo 15-20, tunteja tarjolla ainakin kesäkuun ajan, mahdollisesti sen jälkeenkin, varaa yksin tai yhdessä suoraan Denikseltä, puh. 040 7180506.

Aikuisten viikkovalmennukset 1.6.-14.8.2020 (tai siihen asti miten suurimmalle osalle sopii)

Juniorit (4-6 hlö ryhmä): 11,5 €/h

Juniorit (3 hlö kilparyhmä): 16,5 €/h

Aikuiset (4 hlö ryhmä): 12,5 €/h

Aikuiset (3 hlö ryhmä): 16,5 €/h

Huom! Osallistuakseen SaTSin valmennusryhmiin, pelaajan tulee olla Salon Tennisseuran jäsen. Sisäkauden valmennusryhmiin ilmoittautuneille lähetetään automaattisesti jäsenlasku vuoden alussa. Kesän uusille viikkovalmennuksen tulokkaille jäsenyys kaupan päälle! Mikäli haluat olla jäsen, mutta et ole mukana valmennuksessa, voit liittyä jäseneksi täällä.

LISÄTIETOJA
Iina Haapaniemi