Kausivalmennus

Viikoittaista valmennusta lapsista aikuisiin.

Syksy 2023 – kevät 2024

 

Syyskauden viikottaiseen valmennukseen ilmoittautuminen on avattu 13.7.2023! Valmennukseen ovat tervetulleita niin lapset (5v ja ylöspäin) kuin kaikenikäiset aikuisetkin! Syyskausi starttaa ma 21.8.2023 ja päättyy pe 22.12.2023.

Jokainen syyskaudella mukana oleva on automaattisesti mukana myös kevätkaudella 2024. Kevätkauden paikasta voi kuitenkin luopua ilmoittamalla siitä kirjallisesti wapissa tai tekstarilla 1.12.2023 mennessä Iinalle p. 041 5447474.

Ilmoittautuessa esitetään päivä- ja aikatoiveet ja ryhmät muodostetaan sen jälkeen toiveiden ja ikä- ja tasoluokkien mukaan ja julkaistaan viimeistään 14.8.2023.

Hinnaston löydät täältä ja kauden aikataulun täältä. Ilmoittaudu tenniksen valmennusryhmiin Tennisclubin kautta. Luethan alla olevat ohjeet ensin. Tennisclubiin pääset alla olevasta linkistä.

Aiemmin viikottaisessa valmennuksessa mukana ollut pelaaja, kirjaudu sisään tennisclubiin ja klikkaa sen jälkeen valikosta valmennus -> ilmoittautuminen (kirjautumisen tunnuksena sposti, jonka olet aiemmin meille ilmoittanut, ellet ole sitä vaihtanut. Mikäli et muista salasanaa, klikkaa unohtunut salasana). Junioreiden tunnukset ovat huoltajan spostin takana ja mikäli huoltaja itsekin on järjestelmässä pelaajana, voi asioitavan pelaajan valita valikosta kohdasta vaihda seura/pelaaja. Huomioithan siis, että ilmoitat oikean pelaajan, mikäli spostisi takana on useampi perheestänne.

Uusi pelaaja, rekisteröidy järjestelmään ensin (Huom! Rekisteröi juniorisi huoltajan spostin taakse, mutta juniorin omalla nimellä ja syntymäajalla, ei huoltajan!) ja muista merkitä Salon Tennisseura seuraksi, johon haluat liittyä. Seuran jäsenyys on pakollinen säännöllisessä seuran toiminnassa. Ilmoittaudu valmennukseen sen jälkeen, kun olet rekisteröitynyt: valmennus -> ilmoittautuminen.

Koko kauteen tulee sitoutua (maksuineen) ensimmäisen treenikerran jälkeen. Huom! Aikuisilla korvausjärjestelmä käytössä, joten mahdollisuuksien mukaan päääset korvaamaan poissaoloja muihin ryhmiin. Huomioithan kuitenkin, ettei korvausmahdollisuuksia ole kauhean kattavasti.

Ilmoittautuminen kesäkaudelle on voimassa koko kesän, mutta ryhmäjaot tehdään 15.5.2023 mennessä tulleiden ilmoittautumisten kesken. Mahdollisia vapaita paikkoja voidaan täyttää vielä sen jälkeenkin. Mitä enemmän annat päivä- ja aikavaihtoehtoja, sen varmemmin saamme sinut mukaan ryhmiin. Emme voi taata toiveidesi mukaista peliaikaa, mutta pyrimme huomioimaan toiveet mahdollisimman hyvin.

Huom! Osallistuakseen SaTSin valmennusryhmiin, pelaajan tulee olla Salon Tennisseuran jäsen. Mikäli haluat olla jäsen, mutta et ole mukana valmennuksessa, voit liittyä jäseneksi täällä. Jos ilmoittaudut valmennukseen, jäsenyytesi laskutetaan sinulta automaattisesti vuoden alussa.

Tule mukaan!

Voit kokeilla viikkovalmennuksissa yhden kerran ilmaiseksi ilman sitoumuksia.

Lisätietoa:

Iina Haapaniemi
iina.haapaniemi@salontennisseura.fi
puh. 041 544 7474